info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Shoppingbag (0)

Er zitten nog geen items in je shoppingbag.

Welkom tekst

THE STORY
Over ons....

Dat is dan meteen maar een ontmaskering...ik ben dus alleen met Raine..en heb je even? Ik heb een leuk verhaal...

Geen ons
Er is geen ‘ons’ alhoewel, af en toe lijkt Raine wel een familiebedrijf; iedereen hier helpt mee! Een dochter als model, een zoon die zijn ongezouten mening geeft en een man die door mij door dik en dik helpt , sjouwt, bouwt, en luistert
Enfin ik dwaal al af bij de voorstelronde...

Ik heb dus 1 november 2014 Raine Rocking Ballerina opgezet, niet zomaar lukraak in het wilde weg hoor, ik werk al een jaar of 23 “ in de modebranche” afgestudeerd als styliste aan de modeacademie, en daarna vele jaren op styling en productie aan de bak geweest bij kledingmerken en een grote winkelketen. Ik wilde altijd al eens “iets voor mezelf beginnen” en toen er een kans voorbij kwam heb ik die ook maar gegrepen!


The Rocking Ballerina:
Er zat al jaren een foto van een rokende balletdanseres op mijn prikbord; het fascineerde mij meer dan ik dacht; die mix van vrouwelijke elegantie met een rebels rock randje. Het verhaal erachter boeide mij nog veel meer; ze blijkt een professionele balletdanseres die er een ruige levensstijl op nahield. Twee uitersten; op de planken in het keurslijf, backstage ’t liefst in ruige denim en een leren jack met een goed glas Jack. Door haar rebelse karakter moest ze regelmatig het dansgezelschap verlaten.

Raine Fawler; een vrouw met een geweldige eigen stijl ; een mix van vrouwelijke elegantie met een rebels rock randje die velen inspireerde....
Ik noemde haar "The Rocking Ballerina" 


 In 1 nacht bedacht ik het gelijknamige lifestyle-label, legde alles vast en begon een collectie te ontwerpen met stoere, vrouwelijk items voor dames en meisjes. Ik wist zeker dat er net als ik, veel vrouwen en meisjes zijn die zich herkennen in deze lifestyle.

Raine is voor iedereen die elegantie kan mixen met een rock randje. Natuurlijk liggen de roots in de balletwereld, maar mijn klanten zijn geen ballerina’s hoor! Inmiddels heb ik heel veel trouwe, vaste klanten. Ik weet wel zeker dat ze allemaal iets rebels in zich hebben!

Mijn concept

Ik maak steeds nieuwe en unieke Rocking Ballerina items in kleine oplages, op is op! Ik ontwerp alles en produceer alles zelf, maar koop ook wel eens iets in als ik tijdens mijn reizen naar Parijs of Italië items tegenkom die belachelijk goed in mijn concept passen.
Oh ja, mijn items worden alleen in mijn eigen webshop verkocht, dus hierbij vast het misschien teleurstellend antwoord op een veelgestelde vraag.

Verder style ik nog de fotoshoots, onderhoud social media en verzend alles zelf! Ik verpak mijn items met liefde als cadeau aan jezelf en schrijf er een persoonlijk kaartje bij. Alles moet kloppen, ik ben een perfectionist. Uiteindelijk ben jij het die mij trots maakt! Wereldwijd!
I know...”a hell of a job” voor je eentje....maar ik ben helemaal okay lieve mensen!
Ik ga hier namelijk " hard op":


"There is no healthier drug than creativity" ( Nayyirah Waheed)
Foto ballerina : Keith Cardwell


Liefs, Cindy


PS. leuk om meer van mij te lezen? Hier vind je mijn ; blogs: 

 

FINAL SALE
LET OP : alle items die
Er kunnen geen items
geruild of retour gestuurd worden!
X Cindy

 

BewarenBewaren