info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Shoppingbag (0)

Er zitten nog geen items in je shoppingbag.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!


Het voelt een beetje alsof het masker af gaat...en ik mijn grootste geheimen met je ga delen; ik ga bloggen!


Gewoon als mezelf, als de founder en oprichtster van eigen kleding en lifestylemerk : Raine Rocking Ballerina’s. Gewoon als Cindy dus,  moeder van 3 ; Ive van 9, Tes van 8 en Raine van 4, en man René
Terwijl de meeste van jullie het inmiddels best wel weten, voelt het toch een beetje als een onthulling; alsof ik na 4 jaar mijn masker afdoe en eerlijk opbiecht dat “ ík het maar ben” die achter www.Raine.nl zit. 

Niks industrieel kantoorpand met roddels bij het koffieapparaat , hippe stylingteams, kundige productmanagers, inpakservice en aftersales...Ik ben maar ‘only the lonely...dus doe alles wat je ziet alleen; ontwerpen, productie begeleiden in het buitenland, de fotoshoots, de webshop , inpakken en versturen, etc. Egoistisch als ik ben besteed ik niks uit, in vind het té leuk om zelf te doen!
Ik doe alles vanuit mijn gevoel en luister vooral naar mijn hart ( bij gebrek aan collega’s ;-) Ik ontdek en onderzoek, en zie wel waar ik strand. Zolang het maar het leukste blijft dat ik ooit heb gedaan!

Tijdens deze ontdekkingstocht maak ik van alles mee. Soms om te gieren, maar ik zit ook wel eens te janken.  En dát kan ik dan nu eindelijk eens gaan delen!!! Want “delen” en “samenwerken” zijn mijn key-words voor 2019 en dus gooide in het roer om! Ik wil dichter bij jullie zijn; samen delen, samen lachen, samen huilen, samen successen beleven en die weer delen! Zo switchte ik al van het Engels in het Nederlands op Instagram, verruilde "we" voor "ik" en ging ik met mijn billen bloot voor sociale hulp op Facebook; het voelt heerlijk!

Ik ga jullie dus meenemen in het “wel en wee” van het ‘hebben en houden” van een lifestyle- en kledingmerk. Anekdotes, tips en kijkjes achter de schermen... ik beloof dat ik blog als ik écht wat te melden heb. Beloof jij dan dat je mij feedback geeft, of je vragen stelt? Want ik ben ook nieuwsgierig naar jou!

Ik heb al best wat sappige details in de pen zitten om met jullie te delen, maar waar zit jij nou écht op te wachten? Wat zou jij leuk vinden als ik zou (be)schrijven? Het verhaal achter Raine? Het productieproces van mijn items? Hoe een shoot verloopt?
Let me know! 

Liefs, Cindy


*quote: Pippi Langkous

 

  Cindy     29-01-2019 15:28     Reacties ( 25 )
Reacties (25)
 Issa -  06-02-2019

Ow wat heerlijk dit Cindy. Zo puur en open, ik hou ervan. Al vanaf het begin van je merk en nu ook van jou ?

 Marie -  04-02-2019

Hi Cindy Wat goed dat je - oprecht - deelt! Ben zelf ook creatief dus heel benieuwd naar het productieproces van je collectie. Hoe sta je je 'mannetje'? Hoe red je zoiets financieel (want daar lees je never wat over), hoe vertrouw je buitenlandse producenten, hoe zie je erop toe dat alles wat eco-netjes verloopt... Benieuwd hoor!

 Miranda Kirchner -  01-02-2019

Hi Cindy, Wat een ongelofelijke prestatie dat je alles alleen doet ! Nooit verwacht , vanaf het moment dat ik iemand zag lopen in een vet t-shirt ( dat bleek dus een t-shirt van rocking ballerina te zijn ! Ben ik helemaal fan van je kleding , volg je via Instagram , Facebook en natuurlijk shop je kleding , En klasse en wat een prestatie !! Een grote fan ??

 Corine -  01-02-2019

Hi Cindy! Super leuk, dapper en cool dat je dit doet, keep the good work going, I will keep following!! Succes met de business ?

 Maris -  01-02-2019

Verrast en superblij om jou in 2015 via Liv te vinden. Sindsdien zijn mijn dochter en ik fan , maar dat wist je al. Ook mijn zoontje heeft nog van de boyscollectie kunnen genieten. Ik ga je volgen, Wonder Women . Heel veel succes!

 Ingrid Henderikx -  01-02-2019

Ik ben een groot fan van jouw kledingmerk. Stoer maar toch vrouwelijk en lekker eigenwijs. Zo ben ik ook dus past helemaal. Ik heb zelf ook 9 jaar een winkel gehad met oude spullen en lifestyle met de stijl stoer en lief. Want lief zijn we natuurlijk ook. Als je vanuit je hart werkt, komt het helemaal goed ?? lieve groet Ingrid

 Paul -  01-02-2019

Succes Cindy, je verzet al zoveel werk, ook nog een Blog, wauw, grootse zaken, running it on your own! Hoe? Ze gaan het lezen? Maar bewonder vooral je oog voor detail en liefde JA, jij kan dat. Somszo sprak Winnie the Poeh! Nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in, in je hart Liefs x

 Tum -  01-02-2019

Ha Cindy! Lekker bezigggg? Ik denk dat een hoop mensen zich afvragen hoe jij dit is gdsnaam in je eentje doet?! Alles klopt namelijk: je collectie, je fotos, je geschreven stukjes, je socials... je bent echt een duizendpoot met een ontzettend sterk gevoel voor stijl! En dat allemaal in je eentje, ben je niet 24/7 aan het werk zo? ? Enniewee, ik volg je al vanaf het eerste uur en ben benieuwd naar alles wat je nog gaat doen. Go get em!

 Natascha -  31-01-2019

Raine op insta ontdekt.. en was meteen verkocht.. en de quote van pipi bevestigt dit nog meer.. Super om nu ook je blogs te volgen

 BarreSport Brenda -  31-01-2019

Hallo Cindy, Super leuk, ik ga je zeker volgen. En juist dat hele proces van ontwerpen, waar haal je inspiratie vandaan? Hoe ontstaat er weer een nieuwe kledinglijn, lijkt mij leuk om te lezen. Ik werd nieuwsgierig toen ik Chantal Jansen op tv zag met Rock n Roll Ballerina. Of eigenlijk dat ik: aaaaaaaa die wil ik ook! Ook mijn barre workout dames zijn fan van jouw shirts. Iedere keer als ik er 1 draag krijg ik complimenten. Dit geldt overigens ook voor de Biker. Onbekende spreken me aan en vragen waar die fantastische jas te koop is. Succes en vooral heel veel plezier met delen!

 Cindy -  31-01-2019

Wauw! Geweldig en erg inspirerend wat je hebt gedaan en van plan bent! Zelf ben ik ook pas begonnen voor mezelf, mijn vast contract opgezegd en een hele nieuwe weg ingeslagen.. ook moeder van drie jonge kids en ja, mijn naam is ook Cindy? Ik ben zelf nog mijn weg aan het zoeken maar wat ik graag zou willen lezen... hoe doe je het allemaal? Hoe deel jij je tijd in met je kids, je man, je huishouden en je werk? Ik kijk ernaar uit om je blogs te lezen!! En ja hoe heb ik je ontdekt? Door mijn dochter van 6 die helemaal gek is op jouw stijl kleding!! Tule rok, tijgerprintje top, stoere boots! Heerlijk, wij houden ervan! Keep on rocking! Ga vooral zo door ... x Cindy

 Beautylashious by Tina -  31-01-2019

Youve got It all! Ik ben Superfan! ??

 Maureen -  30-01-2019

Leuk om te lezen! Ik ben eigenaresse van een sieradenmerk (Lobibeads) en op het moment denk ik over dezelfde beslissingen na. Ik was al een volger van jullie, maar sinds je het 'roer' omgegooid hebt vallen je berichten mij op en lees ik ze! En toen dacht ik, waarom twijfel ik zelf nog als ik het bij een ander wel veel interessanter vind worden? Dus ik zou zo doorgaan! Super leuk om te lezen. Ik zou het heel leuk vinden om over onderwerpen te lezen die waarschijnlijk herkenbaar zijn. Zoals je al zei er zijn momenten waarop je zit te janken en te gieren. En ik denk dat al die momenten het meest interessant zijn om over te horen. Veel succes!

 Ingrid -  30-01-2019

Powerwoman ben je, follow your dreams ???. Suc6 met alles. I wil follow you ????

 Esther -  30-01-2019

Niet te veel denken maar doen! En dat kan je is wel te zien. Leuk ben benieuwd naar je verhalen. De kleding is top. Mijn dochtertje (een kleine ballerina van 4) en ikzelf lopen in je kleding met een grote glimlach ??It! Have fun en ga zo door.

 Jolijn Kolthof -  29-01-2019

Ambitieuze ondernemer. Die ik graag volg in alle hobbels en kuilen die je neemt... En ook ik ben zoekende naar de juiste toon en dosis om mijn bedrijfje succesvol te maken. Ik hou ontzettend van je kleding style.

 Janneke -  29-01-2019

Lijkt me allemaal heel leuk om te lezen!

 Rita -  29-01-2019

Ik denk dat jij het heeeel goed kan !!!! Echt top doe je het ?

 Svl -  29-01-2019

Super leuk te lezen! Wij zijn dol op je merk?

 Avril -  29-01-2019

Kanjer ben je, weet dat je dit kan?

 MW -  29-01-2019

Leuk om te lezen en je doet het allemaal hardstikke goed: toffe kleren, fotos etc. dus ga zo door! Knap dat je echt alles in je uppie doet, chapeau!

 Saar -  29-01-2019

????

 Nina -  29-01-2019

Wat ben je toch een topper en wat schrijf je lekker vlot! Ik vind het super leuk dat je gaat bloggen! Ik ga je volgen hoor maar dat deed ik natuurlijk al heel wat jaartjes :)

 Marleen -  29-01-2019

Heel leuk Cindy! Een spannend avontuur! Ik hoop dat het je brengt wat je zoekt en eventueel meer. ..

 Myrthe -  29-01-2019

Wat leuk om te lezen! Ehh alle onderwerpen ben ik wel benieuwd naar ?


De ENDLESS SUMMER items staan online!
Wegens enorme drukte duurt het iets langer
dan je van mij gewend voordat je bestelling de deur uit is.
Excuus!
Liefs, Cindy

BewarenBewaren